Εγγραφή News Letters
e-mail:

Εκθέσεις
ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ
Ημερομηνία έναρξης: 18/12/2015 Ημερομηνία λήξης: 20/12/2015

 

 

Το Φεστιβάλ Δυτικής Μακεδονίας Κερνάμε Ελλάδα στα Γρεβενά που θα διεξαχθεί στην Μαθητική Εστία Γρεβενών, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και η προώθηση των επώνυμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το Φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα καλύτερα προϊόντα του πρωτογενή τομέα αλλά και επιλεγμένα ιδιαίτερα προϊόντα από την Δυτική Μακεδονία.

 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας chef, θα παρουσιάζει καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ πιάτα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.

 

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ. ά.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 18/12: 4μμ-9μμ

 

Σάββατο 19/12: 10πμ-9μμ

 

Κυριακή 20/12: 10πμ-9μμ

 

 

© 2007 Ε.Δ.Π.Α. All rights reserved.