Εγγραφή News Letters
e-mail:

Εκθέσεις
Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού
Ημερομηνία έναρξης: 05/10/2007 Ημερομηνία λήξης: 07/10/2007

Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

5, 6, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ


ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ

Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. "ΔΗΜΗΤΡΑ" - Γαλακτοκομικό ΤΕΕ Ιωαννίνων

 

Γενικές Πληροφορίες

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑ & ΤΥΡΙ


Το γάλα και τα γαλακτοκομικά παράγωγά του, με κυριότερο το τυρί, αποτελούν ένα παραδοσιακό προϊόν διατροφής για την ελληνική οικογένεια και τα παραγόμενα ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα είναι σε γεύση, ποιότητα και διατροφική αξία από τα καλύτερα στον κόσμο.
Στις μέρες μας, χιλιάδες οικογένειες της ελληνικής επαρχίας έχουν ως κύριο ή αποκλειστικό επάγγελμα την κτηνοτροφία, διατηρώντας τον κοινωνικό ιστό σε άγονες, απομακρυσμένες και μειονεκτικές περιοχές όπου συνήθως συναντάται.
Στις παραπάνω χιλιάδες οικογένειες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χιλιάδες μικρές και μεγάλες μεταποιητικές επιχειρήσεις, από τα μικρά περιφερειακά τυροκομεία έως τις μεγάλες βιομηχανίες γάλακτος.
Διοργανώνεται  Έκθεση για το ελληνικό γάλα και τυρί με σκοπό να συγκεντρώσουν και να παρουσιάσουν στο κοινό αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Η αναβίωση ενός τυροκομείου στο χώρο της έκθεσης, όπου θα γίνει  επι τόπου παραγωγή τυριού θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους εκατοντάδες μαθητές από τα σχολεία της Αττικής που θα επισκεφτούν την έκθεση και τους χιλιάδες επισκέπτες που θα θελήσουν να θυμηθούν, να γνωρίσουν ή να γευτούν ελληνικό γάλα και τυρί.
Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου για το ελληνικό γάλα και το τυρί, θα λάβουν χώρα δρώμενα στο Φεστιβάλ που αφορούν τους επισκέπτες, ιδιώτες και φορείς(κρατικούς και μη) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κλασσική μέθοδο παραγωγής τυριού και λοιπών  γαλακτοκομικών  προϊόντων, να δουν νέας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής και εταιρίες τυποποίησης και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν γαλακτοκομικά προϊόντα, τυριά και εδέσματα με βάση τα ελληνικά παραγόμενα προϊόντα από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας.

Το 3ήμερο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας θα αναδείξει και θα προβάλλει το γάλα και τα τυροκομικά προϊόντα καθώς και τους ανθρώπους που εργάζονται και δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο.

ΤΟΠΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
5 Οκτωβρίου 2007: 09:00 – 21:00
6 Οκτωβρίου 2007: 09:00 – 21:00
7 Οκτωβρίου 2007: 09:00 – 21:00

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:
Εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης
Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Εκπρόσωποι των Πρεσβειών από όλο τον κόσμο
Εκπρόσωποι από της Κεντρικές Ενώσεις Δήμων & Κοινοτήτων των 27 Κρατών της Ε.Ε.
Εκπρόσωποι Οργανισμών Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα
Πανεπιστήμια και Σχολεία της Ελλάδος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Τηλ.2103610968 – 2103610568
Fax : 2103392461
Email: info@edpa.gr

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Παράλληλες Εκδηλώσεις

  • Παρουσιάσεις εταιριών
  • Παρουσιάσεις Επιμελητηρίων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Εδέσματα της ελληνικής κουζίνας που θα παρασκευάζονται από γαλακτοκομικά προϊόντα των εκθετών
  • Γευσιγνωσίες τυριών
  • Εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: "Γνωριμία με το γάλα και τα προϊόντα του"
  • 3ήμερη χορευτική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα

 

Σκοπός

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο τομέας της κτηνοτροφίας στη χώρα μας είναι στενά συνδεδεμένος με την ελληνική ύπαιθρο, με τους ανθρώπους της, με την ίδια την κοινωνική οργάνωσή της. Τα παραδοσιακά προϊόντα της ζωικής παραγωγής, με πρώτα το γάλα, τα τυροκομικά και το κρέας, αποτελούν έναν ανεκτίμητο διατροφικό θησαυρό, λόγω της ποιότητάς τους, της διατροφικής αξίας τους, αλλά και της γαστρονομικής υπεροχής τους. Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι, πέραν της φέτας η οποία είναι διεθνώς γνωστή και το όνομά της είναι πλέον κατοχυρωμένο ως αποκλειστικά ελληνικό, είκοσι ακόμα ελληνικά τυριά είναι κατοχυρωμένα ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προελεύσεως.

Οι δυνατότητες της Ελλάδας να παράγει ζωικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε μεγάλες ποσότητες και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, είναι μεγάλες, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα αξιοποιηθεί κατάλληλα η γεωγραφική διαμόρφωση της χώρας και η σύγχρονη τεχνολογία.

Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα καλύπτει το 27% στο ισοζύγιο της αγροτικής μας παραγωγής σε αντίθεση με τη φυτική παραγωγή που καλύπτει το 70%. Η αναλογία αυτή αποτελεί μια δυσμενή στρέβλωση, δεδομένου ότι στα περισσότερα γεωργικά προϊόντα υπάρχει πρόβλημα απορρόφησης (παράγουμε πολύ περισσότερο από ότι μπορούμε να προωθήσουμε στην ελληνική και στις ξένες αγορές), ενώ αντιθέτως στον τομέα των κτηνοτροφικών προϊόντων η χώρα μας εισάγει τεράστιες ποσότητες κρέατος, γαλακτοκομικών και τυροκομικών, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ισοζύγιο της ελληνικής οικονομίας και τους έλληνες κτηνοτρόφους.

Όλα αυτά επέβαλαν επιτακτικά να πραγματοποιηθεί το πρώτο Φεστιβάλ – Συνέδριο – Έκθεση για το ελληνικό γάλα και το ελληνικό τυρί. Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να αναδείξει τον πλούτο και την αξία των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με τον τρόπο που παράγονται τα εκλεκτά αυτά προϊόντα, να αναβαθμίσει την εμπορική δυναμική τους και να δώσει δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής τους. Κυρίως όμως, οι Οργανωτές, θέλουν να τιμήσουν τους έλληνες κτηνοτρόφους, τους έλληνες τυροκόμους και εν γένει τους ανθρώπους που μοχθούν ώστε να βρίσκονται στο τραπέζι μας τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής τυριού από τυροκομείο που θα λειτουργεί στο χώρο, να έρθουν σε επαφή με γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, να δοκιμάσουν σπάνιες γεύσεις και να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα του κλάδου.

Ταυτόχρονα, μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου θα αναδείξουν τον πολιτισμό της υπαίθρου και τη σχέση του με την κτηνοτροφία ενώ στο συνέδριο για το γάλα και το τυρί, με συμμετοχή εξειδικευμένων εισηγητών και επιστημόνων, θα αναλυθούν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο και την ανάπτυξή του.

Θέματα

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

H συμβολή του κλάδου της κτηνοτροφίας στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της υπαίθρου
Η διάρθρωση του ελληνικού αγροτικού τομέα και ο ρόλος της κτηνοτροφίας
Προτεραιότητα για την Δ’ Προγραμματική Περίοδο η κτηνοτροφία
Η σημασία της αιγοπροβατοτροφίας στην περιφερειακή ανάπτυξη
Το καινούργιο νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία
Ανάγκη σύστασης της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης γάλακτος

Παραγωγή ποιοτικού γάλακτος και γαλακτομικών προϊόντων
Η προστασία των παραδοσιακών φυλών της χώρας
Προγράμματα γενετικής βελτίωσης των ζώων
Εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου
Η υγιεινή του γάλακτος και των προϊόντων του
Ιχνηλασιμότητα
Επίδραση της διατροφής στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γάλακτος και των προϊόντων του
Αξιοποίηση του αιγοπρόβειου γάλακτος
Η διατροφική αξία του γάλακτος και των προϊόντων του
Συστήματα διασφάλισης ποιότητας σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης γάλακτος

Γαλακτομικά προϊόντα με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά
Ο πλούτος της ελληνικής τυροκομίας. Πιστοποίηση τυροκομικών (ΠΟΠ κ.λπ)
Η κατοχύρωση του ονόματος φέτα στις διεθνείς αγορές
Αξιοποίηση υποπροϊόντων γάλακτος –Διαχείριση αποβλήτων
Η βιολογική κτηνοτροφία και οι προοπτικές της
Σύνδεση της κτηνοτροφίας-τυροκομίας με τον αγροτουρισμό

Η κοινωνία της πληροφορίας στην υπηρεσία του κτηνοτρόφου
Εφαρμογές της πληροφορικής στο τομέα της παραγωγής κτηνοτροφικών προϊόντων

Επενδυτικά προγράμματα στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης γάλακτος
Κίνητρα και ενισχύσεις για εκσυγχρονισμό τυροκομείων
Χρηματοδοτήσεις τυροκομείων. Εξαγορές –συγχωνεύσεις
Η οργάνωση και η προσφορά των συνεταιριστικών τυροκομείων
Εμπορία γαλακτομικών προϊόντων. Εξαγωγές ελληνικών τυριών-Διεθνής ανταγωνισμός

Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών 2007

 

Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών 2007

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, που οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Δ.Π.Α.), 5, 6, 7 Οκτωβρίου 2007 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών 2007.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα διοργάνωση, υψηλών προδιαγραφών, που στόχο έχει:

  • Την παρουσίαση του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών τυροκομείων στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.
  • Γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών.
  • Ανάδειξη του καλύτερου τυριού ανά κατηγορία που ανήκει (Χρυσή φέτα, Χρυσή γραβιέρα κ.λπ.).

Ο μοναδικός αυτός διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός οργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από το αρμόδιο τμήμα του Ε.Δ.Π.Α, με στόχο να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα γίνει από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από διεθνούς φήμης σεφ, που θα φθάσουν στη χώρα μας ειδικά γι’ αυτό το σκοπό από χώρες της Ευρώπης. Κατά τις γευστικές δοκιμές το κάθε τυρί θα φέρει ειδικό κωδικό, με κρυμμένη τη συσκευασία του, ώστε να διασφαλιστεί η ανεπηρέαστη απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Τα τυριά που θα βραβευθούν μπορούν να φέρουν στη συσκευασία τους το μετάλλιο που κατέκτησαν. Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει το Σάββατο 6/10/07 και ώρα 21.30 στα πλαίσια γαστρονομικού gala παρουσία γευσιγνωστών, ειδικών του χώρου τροφίμων και ποτών, δημοσιογράφων και πολιτικών.

Έχουμε την πεποίθηση ότι ο Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών 2007, με τη δημοσιότητα και τις διακρίσεις που συνεπάγονται, αφορά όλα τα τυροκομεία και τις βιομηχανίες της χώρας, τα οποία δημιουργούν προϊόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον ποιότητας και γεύσης.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε με τους κωδικούς που εσείς πιστεύετε ότι μπορούν να σας φέρουν διακρίσεις.

Η συμβολική τιμή συμμετοχής κάθε κωδικού σας στο διαγωνισμό είναι 100 €.

Για κάθε συμμετοχή θα πρέπει, εκτός από το αντίστοιχο ποσό, να αποστείλετε συμπληρωμένη και τη φόρμα που σας επισυνάπτουμε.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με τελικό νικητή το ελληνικό τυρί!

Με εκτίμηση,

Δρόσου Κατερίνα
Δημοσιογράφος Γεύσης
2103610568, 6944373897

Μήτσης Κώστας
Γεωπόνος
2103392460, 6972972957

Συμμετέχοντες

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

  • Εταιρίες παραγωγής και επεξεργασίας τυριών
  • Εταιρίες παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος
  • Εταιρίες παραγωγής και επεξεργασίας γιαουρτιών
  • Εταιρίες τυροκομικών μηχανημάτων
  • Εταιρίες τυποποίησης και συσκευασίας
  • Εταιρίες και συνεταιρισμοί με βασική παραγωγή το τυρί και το γάλα
  • Εταιρίες βιολογικού τυριού και γάλακτος
  • Δήμοι όπου η κύρια παραγωγή τους είναι η κτηνοτροφία
  • Δημόσιοι οργανισμοί, επιμελητήρια,  Νομαρχίες και περιφέρειες
  • Συνεταιριστικές οργανώσεις και φορείς όπου η κύρια παραγωγή τους είναι η κτηνοτροφία

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων – Παρουσιάσεων

 

 

·         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Ακαδημίας 35, Αθήνα

20:00

ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ 2

9:00 - 15:30

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΟΜΕΑΣ 7

16:00

Ημερίδα Περιοδικού Hotel & Restaurant

ΤΟΜΕΑΣ 7

18:00

ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας
«Ποιοτική υπεροχή του Νομού Λακωνίας στα κτηνοτροφικά προϊόντα. Κατάδειξη και ανάδειξη»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

19:30

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ 2

09:00 - 11:30

ΤΡΙΑΙΝΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Περιοδικό Τρόφιμα & Ποτά

Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας
«Τα προβλήματα στην εμπορία των ελληνικών τυροκομικών προϊόντων»

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

11:00 – 14:00

Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος – Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού
«Ενημέρωση καταναλωτικών οργανώσεων και καταναλωτών για τη φέτα»

ΤΟΜΕΑΣ 2

12:00

ΕΞΑΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. - ΧΟΡΗΓΟΣ
«Εφαρμοσμένη τεχνολογία των μεμβρανών στη γαλακτοβιομηχανία»

ΤΟΜΕΑΣ 7

12:00

Επιμελητήριο & Νομαρχία Φθιώτιδας
«Τυριά Νομού Φθιώτιδας»

ΤΟΜΕΑΣ 2

14:00

BIOZHN – ΧΟΡΗΓΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ 7

14:00

Οικοφάρμα Πελοποννήσου
«Παρουσίαση – Γευσιγνωσία Βιολογικών Τυροκομικών Προϊόντων»

ΤΟΜΕΑΣ 2

16:00

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Παράρτημα Αν. Στερεάς Ελλάδος
«Πρακτική, προτάσεις και εξελίξεις στην παραγωγή και τη μεταποίηση του γάλακτος»

ΤΟΜΕΑΣ 7

16:00

Νομαρχία Κεφαλληνίας
«Κτηνοτροφική παραγωγή και τυροκομικά προϊόντα ποιότητας στο Νομό Κεφαλληνίας και Ιθάκης»

ΤΟΜΕΑΣ 7

18:00

Νομαρχία Ηρακλείου
«Τυριά με ταυτότητα στο Νομό Ηρακλείου και η συμβολή τους στην Κρητική διατροφή»

ΤΟΜΕΑΣ 2

18:30

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
«Το γίδινο γάλα, η διατροφική και γευστική του αξία στα ελληνικά παραδοσιακά τυριά»

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ 2

12:00

Επιμελητήριο Σερρών
«Το τυρί και το γάλα στο Νομό Σερρών. Γευσιγνωσίες και γνωριμία με τα ιδιαίτερα προϊόντα»

ΤΟΜΕΑΣ 7

12:00

Νομός Θεσπρωτίας
«Η φυσική χλωρίδα της Θεσπρωτίας και η συμβολή της στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας»

ΤΟΜΕΑΣ 2

14:00

Παρουσίαση Νομού Ιωαννίνων

ΤΟΜΕΑΣ 7

14:00

Νομός Λέσβου
«Ακριτικά της γεύσης» Γαλακτοκομικά προϊόντα και τυρί στη Λέσβο και τη Λήμνο

ΤΟΜΕΑΣ 2

16:00

Παρουσίαση Επιμελητηρίου Χανίων

ΤΟΜΕΑΣ7

16:00

Alpha Green ΑΒΕΕ
«Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων Τυροκομείου»

ΤΟΜΕΑΣ 2

18:00

Επιμελητήριο Πρέβεζας
«Τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα στο νομό Πρέβεζας της Ηπείρου»

ΤΟΜΕΑΣ 7

18:00

Νομαρχία Σάμου
Σάμος – Ικαρία – Φούρνοι
«Και των ορνίθων γάλα φέρουν...»

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

19:00

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Kάτοψη Έκθεσης

 

 Κάτοψη Έκθεσης

 

Αίτηση Συμμετοχής στην Έκθεση

 

Αίτηση Συμμετοχής στην Έκθεση

 

Festival of Greek Milk and Cheese 2007

 

Festival of Greek Milk and Cheese 2007

 

Αίτηση Συμμετοχής στο Συνέδριο

 

Αίτηση Συμμετοχής στο Συνέδριο

 

Κανόνες και Κανονισμοί Αξιολόγησης Διαγωνισμού Τυριών

 

Κανόνες και Κανονισμοί Αξιολόγησης Διαγωνισμού Τυριών

 

Οδηγίες αποστολής και παραλαβής των δειγμάτων

 

Οδηγίες αποστολής και παραλαβής των δειγμάτων

 

 

© 2007 Ε.Δ.Π.Α. All rights reserved.